contact home home
profiel projecten publicaties contact

Profiel

'Beleid op Maat' levert maatwerk door:

  • Uitvoering van beleid, zodat er zichtbare resultaten geboekt worden;
  • Begeleiding en projectleiding op het gebied van energie en duurzaamheid, milieu, ruimte en leefomgeving;
  • Opstellen van beleid in samenspraak met bewoners, bedrijven en organisaties.

De afgelopen vijfentwintig jaar werkte ik in zeer verschillende werkkringen en voor zeer verschillende opdrachtgevers: van universiteiten tot milieubeweging en van de Nederlandse Antillen tot TNO. Maar ik werkte ook voor een Duits adviesbureau, voor de VROM raad en de laatste 5 jaar vooral heel veel voor gemeenten. Want daar moeten tenslotte voor een groot deel de concrete resultaten geboekt worden!
Buiten mijn betaalde werk was of ben ik actief voor onder andere de VVM, NIROV en de Milieuraad Utrecht.

Sponsoring
Leuk om goede doelen te ondersteunen in het kader van ‘sociale duurzaamheid’. Toen zoon Kas (keeper) lid werd van voetbalclub PVC, ben ik daarom één van de drie officiële hoofdsponsors geworden van Voetbalvereniging PVC, sportpark Marco van Basten in Utrecht.

Sponsoring PVC

Daarna ondersteunde ik diverse andere goede doelen. De laatste jaren met name de Anne Kuijs Stichting, die zich in Tanzania inzet om jongeren te helpen op een zeer eenvoudige manier, bijvoorbeeld door schoolboeken of schoolgeld te betalen.

I thank you for building up the foundation by supporting my tuition fees at secondary school. I have nothing to pay back to you apart from praying to GOD to give you long life and happiness in your life. Please pass my thankfull greetings to those who supported me to fulfill my dreams.”

Van harte aanbevolen!: annekuijsstichting@xs4all.nl

 

Iets heel anders, ook erg mooi om te steunen: ‘Rowena goes ape’, een collega-ambtenaar in de gemeente Zuidplas die zich met hart en ziel inzet voor bescherming van mensapen: rowenagoesape.nl

Rowena goes ape

 

Nog kleinschaliger: micro-sponsoring in de woonomgeving: ondersteuning van mijn buurman bij de aanschaf van een elektrische buitenboordmotor. Zakenrelaties kan ik nu een boottochtje aanbieden...

Boottochtje